Spelavonden najaar 2020

De interesse om te spelen in coronatijden (met mondmasker) is eerder beperkt, maar we willen toch een spelaanbod behouden voor wie wil spelen.

Daarom zullen we de komende maanden 1 keer per maand spelen (in plaats van de 2de, 4de, en 5de vrijdag), namelijk op:

  • 25 september
  • 23 oktober
  • 27 november
  • 11 december

De spelzaterdag op 31 oktober en de speldag worden geannuleerd.

Inschrijven zal kunnen via deze link: https://forms.gle/R7HNmysciZbr3dmWA

Update corona

De CM sluit het dienstencentrum voor onbepaalde tijd. Voorlopig kunnen we niet opnieuw starten, we zijn op zoek naar een alternatief. Meer nieuws de komende weken.

Spelavonden geannuleerd

De spelavonden worden geannuleerd voor de duur van de corona-maatregelen. We houden jullie op de hoogte via de website, facebook en mailing (voor abonnees) wanneer we opnieuw zullen opstarten.

Blijf veilig - zorg voor jezelf - zorg voor de ander - samen erdoor.

Avond van het korte spel

Nu vrijdag 28 februari organiseren we voor de eerste maal ‘De avond van het korte spel’, waarbij we spellen in de kijker plaatsen die minder dan 2 uur duren (jawel, kort is relatief)

We starten de avond met een kort ‘Welcome to …’ tornooitje. Welcome to … is een afstreepspelletje waarbij spelers projectontwikkelaars zijn die hun straten zo mooi mogelijk willen inrichten met tuinen, zwembaden, … maar natuurlijk is de volgorde van de huisnummers ook van belang en moeten percelen volgebouwd worden willen ze punten opleveren.

Pagina's

Abonneren op Spellenclub Hof Van Watervliet RSS