Avond van het korte spel

Nu vrijdag 28 februari organiseren we voor de eerste maal ‘De avond van het korte spel’, waarbij we spellen in de kijker plaatsen die minder dan 2 uur duren (jawel, kort is relatief)

We starten de avond met een kort ‘Welcome to …’ tornooitje. Welcome to … is een afstreepspelletje waarbij spelers projectontwikkelaars zijn die hun straten zo mooi mogelijk willen inrichten met tuinen, zwembaden, … maar natuurlijk is de volgorde van de huisnummers ook van belang en moeten percelen volgebouwd worden willen ze punten opleveren.

We starten om 20u00 – wees gerust, de regels zijn eenvoudig en worden vooraf uitgelegd. De speler met de mooiste verkaveling wint en ontvangt een mooie prijs van Spellenclub Hof Van Watervliet.

Het spel duurt ongeveer 30 à 45 minuten, wat betekent dat er aansluitend nog voldoende gelegenheid is om korte spellen te (her)ontdekken.

Meer informatie over Welcome to … vind je op https://www.boardgamegeek.com/boardgame/233867/welcome - het aantal deelnemers is onbeperkt, dus kom zeker af!