Speldag

Onze jaarlijkse speldag gaat door op vrijdag 28 december en dit vanaf 10u00 op de gewone locatie: het CM-gebouw te Sint-Michiels (Koningin Astridlaan 2).

Eindejaar is een periode van tradities, dus ook wij veranderen niets aan onze formule. Wie een (zelfgemaakte) taart meebrengt neemt deel aan de spellentombola (trekking omstreeks 14u-14u30): altijd prijs!

In het kader van de goede voornemens: wie een lidkaart neemt voor 2019 op de speldag, maakt kans op de extra prijs voor leden.

De toegangsprijs bedraagt € 2 voor leden Spellenclub Hof van Watervliet (2018), € 7 voor niet-leden. Voor wie enkel 's avonds komt, geldt de regeling van een gewone spelavond (gratis voor leden, € 1 met vermindering, € 2 voor niet-leden).

Er is de gelegenheid om een broodje te spellen in de voormiddag (omstreeks 11u) en in de namiddag (16u30). Het broodje is niet inbegrepen in de toegangsprijs.

Opgelet! Het aantal plaatsen is beperkt - inschrijven kan tot 27 december (op een spelavond of via mail aan heidi@spellenclubhofvanwatervliet.net)